Search
20. 5. 2024.
14. Susret jadranskih zavoda

Od 08. do 10. svibnja 2024.g. održani su 14. susreti Zavoda za prostorno uređenje jadranskih županija.
Zavod za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je ove susrete u okviru kojih je održana Međunarodna konferencija o prostornom planiranju morskog područja RH u suradnji Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zavoda za prostorni razvoj i Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije te je obilježena 30. obljetnica rada Zavoda Dubrovačko-neretvanske županije.

Prvi dan u srijedu 08. svibnja 2024.g. održana je Međunarodna konferencija o prostornom planiranju morskog područja RH .

Drugi dan u četvrtak 09. svibnja 2024.g. je obilježena obljetnica 30 godina rada Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, a popodne je održan sastanak jadranskih Zavoda.

Treći dan, u petak 10. svibnja 2024. je bio stručni obilazak Lopuda.

U sklopu 14. susreta jadranskih zavoda u Dubrovniku organizirana je promocija knjige Baština kao pokretač razvoja: Dubrovački izazovi, urednika Maroja Mrduljaša i Mire Stanić povodom obljetnice 30 godina rada Zavoda.
Promocija je održana 09. svibnja 2024.g. s početkom u 10:00 sati na Sveučilišnom kampusu, Branitelja Dubrovnika 41. Promotori su bili Biserka Bilušić Dumbović, Katri Lisitzin, Joško Belamarić i Maja Nodari, a moderator Maroje Mrduljaš - sudionici EU projekta Baština – pokretač razvoja, koji je Zavod provodio od 2013. do 2015. godine i koji je iznjedrio 6 vrijednih studija. 

Povodom obljetnice pozvani su Župan, pročelnici upravnih odjela, svi zaposlenici zavoda od njegovog osnutka 1994., članovi Upravnog vijeća i prijatelji.

LIFLET
BROŠURA 30 GODINA ZAVODA
KNJIGA 1
KNJIGA 2
KRAJODRAZI I MAPA
BROŠURA NERETVA
BROŠURA KORČULA I MLJET
LIFLET - NOĆ TVRĐAVA

FOTOGALERIJA - ZZPUDNŽ
FOTOGALERIJA - ZPUIZ - Vedrana Perić

FOTOGALERIJA - Željko Šoletić
NASTUP BUCO PENDE - Željko Šoletić
GIGAPAN - Dubrovnik 2014 - Željko Šoletić
GIGAPAN - Dubrovnik 2024 - Željko Šoletić

DOKUMENTARNA EMISIJA - Libertas TV
RADIO HRT - Srijedom otvoreno